Urheilulajit, joista lyödään eniten vetoa

Urheilulajit, joista useimmin lyödään vetoa, ovat myös yksiä suosituimpia vedonlyöntikohteita. Vaikka lähes mistä tahansa voidaan lyödä vetoa, on urheilussa tapahtuva vedonlyönti yksi kaikista suosituimmista. Lajeista suosituimpien kärkeen nousee jääkiekko, jalkapallo, tennis, golf ja hevosurheilu. Vedonlyönneissä pyöriikin isot rahat näiden lajien ympärillä. Uutuutena urheilussa vedonlyönnin kohteiksi on tullut e-urheilu. Vedonlyönneissä voit lyödä vetoa voittajasta tai pelin lopputuloksesta. Oletko koskaan lyönyt vetoa Suomi-Ruotsi MM-kiekossa? Pelit tempaavat katsojansa ja veikkaajansa mukaan pelin jännittävään sykkeeseen mitä isommalla panoksella olet pelannut, sitä enemmän tietenkin pääset jännittämään pelin lopputuloksesta. Mikäli haluat voittaa isoja summia, voit veikata vähän poikkeavaa voittajaa tai lopputulosta, jolloin kerroin saattaa olla isompi. Voiton osuessa kohdalle, saat jo pienellä summalla suuren voiton. Vedonlyöntien tekeminen onnistuu hyvin netissä. Usein voit lyödä vetoa ympäri vuorokauden eli et ole sidoksissa kelloon tai vedonlyöntipisteiden aukioloaikoihin. Voit siis laittaa vetosi tulevasta urheilutuloksesta vaikka puolilta öin.

Muita vedonlyöntilajeja

Yllämainitun lisäksi vedonlyöntilajeja urheilussa löytyy esimerkiksi koripallo, amerikkalainen jalkapallo, baseball, kriketti, pesäpallo ja nyrkkeily. Erittäin tunnettu laji meillä suomessa on moottoriurheilu eli rallit ja F1, joissa on kuljettajina monia menestyneitä ja kuuluisuuteen nousseita kuljettajia esimerkiksi Tommi Mäkinen ja Kimi Räikkönen puhumattakaan legendoista Keke Rosbergista ja Mika Salosta. Yhdysvalloissa erittäin suosittu autourheilulaji vedonlyöjien keskuudessa on Nascar. Voit lyödä vetoa myös lentopallosta, hiihdosta ja erilaisista kamppailulajeista.

Bonuksia vedonlyöntiin

Ajatteleva nainen

Mietitkö joskus bonuksia vedonlyöntiin? Näinä päivinä netti on pullollaan erilaisia toinen toistaan parempia vinkkejä vedonlyöntiin. Nopealla googlettamisella saat kattavan näkemyksen juuri sen lajin vedonlyönnistä, jossa milloinkin haluat vetoa lyödä. Pääset lukemaan osallistujista, heidän historiastaan, erilaisista menestyksistä omissa lajeissaan ja näiden tietojen perusteella voit tehdä päätöksen tuloksesta johon haluat rahasi panostaa. Sinun on hyvä muistaa myös se, että mitä paremmin lajiin ja sen osallistujiin tutustut, niin sen parempi voittomahdollisuus sinulla on.

Voit lyödä vetoa eri urheilulajeista tietenkin myös kavereidesi kanssa, jolloin pääsette yhdessä jännittämään vedonlyöntituloksia ja jakamaan voitot.

Vedonlyönti esimerkiksi lentopallossa on kasvanut viime vuosina huomattavasti. Tähän lienee syynä suomalaisten menestys lajin parissa. Jääkiekko pitää tietysti pintansa suomalaisten keskuudessa. Jalkapallo taas on jäsenmäärältään suosituin laji ja siinä harrastajia onkin kaksinkertainen määrä jääkiekkoon verrattuna. Harrastajia löytyykin kaikista ikäluokista. Virallisia jalkapallo-otteluita pelataan joka viikko noin 1-2 kappaletta.

Aktiiviset vedonlyöjät lyövät mielellään vetoa tenniksessä. Erilaiset kentät ja peliolosuhteet vaikuttavat pelien lopputuloksiin.

E-urheilu

esport

E-urheilu on monille vielä tuntematon vedonlyönnin kohde, mutta on jo kasvanut suosituksi vedonlyöntikohteeksi varsinkin nyt, kun lähes kaikki tapahtumat on peruttu ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja erilaisiin e-peleihin on enemmän aikaa. Myös vedonlyönti e-urheilussa on lisääntynyt huomattavasti. E-urheilun vedonlyöntiä ajatellen paras oppi on alkaa seuraamaan pelejä. Suurta osaa pelatuista peleistä on mahdollista seurata livenä, joten pääset jännittämään lopputulosta reaaliajassa. E-urheiluyhteisö on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja pelejä näytetään reaaliaikaisina myös eri sosiaalisen median kanavissa jopa ilmaiseksi. Sosiaalisesta mediasta löydät myös aktiivisia e-urheilun vedonlyöjiä ja voitkin seurata heidän kommentointiaan ja saada lisää vinkkejä ja tietoa bonuksena vedonlyöntiin. Näin parannat huomattavasti voittomahdollisuuksiasi lyödessäsi vetoa eri e-urheilupeleissä. Tunnettuja ja suosittuja e-urheilupelejä ovat esimerkiksi CS:GO, joka on taktinen ammuntapeli ja suomalaisten pelaajienkin osalta myös menestystä tuonut peli. Pelissä on kaksi viiden hengen joukkuetta ja vastakkain ovat erikoisjoukot ja terroristit. Legue of Legends on peli, joka on strateginen taisteluareenamonipeli ja tässä myös pelaajilla on huikeat mahdollisuudet voittaa. Voittajille on luvassa jopa miljoonan dollarin palkkio! Peliä pelataan viiden pelaajan kanssa ja siinä tuhotaan vastustajan suojattu rakennus. Dota2 on noussut suureen suosioon. Se on strateginen taisteluareenamonipeli ja pelaajina on kaksi viiden hengen joukkuetta. Sankareilla on pelissä erilaisia erikoiskykyjä ja yksi peli voi kestää puolesta tunnista tuntiin.

Muita suosittuja e-urheilupelejä on Overwach, StarCraft, Roket League, Call Of Duty, Fifa ja NHL. Pelaajat ovat erittäin sitoutuneita, koska useissa peleissä myös heillä on mahdollisuus saada suuriakin rahallisia palkkioita. E-urheilu on erittäin suosittua nuorten keskuudessa, mutta vanhemmille ikäluokille huomattavasti tuntemattomampaa.

Valitse siis oma vedonlyöntilajisi ja panosta siihen. Koskaan et voi tietää milloin voitat!